PRAVILA ZA UPORABO SPLETNE STRANI

Uporaba spletnega mesta Zverinice ni pravica, temveč možnost, ki vam jo nudimo. S tem, ko uporabljate katerokoli storitev ali del spletne strani oz. foruma, se zavežete, da boste upoštevali pravila, pogoje in opozorila, ki se tičejo uporabe te spletne strani.

Informativni članki, objavljena sporočila, informacije, fotografije, na natečajih za društvene izdelke izglasovani prispevki in druge vsebine (nadalje vsebina), ki so objavljene na spletnem portalu zverinice.com (na spletni strani www.zverinice.com, oz. spletnem forumu www.zverinice.com/forum) so avtorsko zaščitene z zakonom o avtorskih in sorodnih pravicah (oz. ustrezno tujo zakonodajo). Na voljo so izključno za vašo osebno in nekomercialno uporabo, razen v primerih, kjer je izrecno zapisano drugače. Objava vsebine (dela ali celote) na drugih mestih brez dovoljenja upravljalcev spletnega portala zverinice.com ni dovoljena. V primerih, da vam objavo dovolijo, je potrebno navesti vir in povezavo do strani kjer je bila vsebina prvotno objavljena ter ime avtorja izvirne objave.

Strinjate se, da ne boste objavljali sporočil z zlonamerno, žaljivo, nespodobno, vulgarno, obrekljivo, sovražno, grozečo, obsceno ali katerokoli vsebino, ki lahko prizadene druge uporabnike, člane tega foruma ali tretje osebe. Drugim uporabnikom ne boste grozili in jih ustrahovali, prav tako ne boste poročali o osebnih zadevah nekoga drugega, če zato nimate njegovega dovoljenja. Na forumu je prepovedana objava verižnih pisem. Z registracijo se strinjate, da ne boste objavljali materiala, ki je zaščiten z avtorskimi pravicami razen, če ste avtor vi, ali pa imate pisno avtorjevo dovoljenje za objavo.

Za točnost in uporabnost objavljenih informacij ne jamčimo. Izjave, mnenja in razmišljanja objavljena v obliki komentarjev na forumu Zverinice izražajo osebna mnenja in prepričanja avtorjev, s katerim ni nujno, da se strinjajo tudi ostali uporabniki, lastnik foruma oz. spletne strani, moderatorji in administratorji. Za vsa sporočila, ki jih objavite, sprejmete odgovornost. Lastnik, administrator in moderatorji nimajo nobene obveze nadzorovati vsebin, ki jih objavljajo uporabniki. Objavljenih sporočil ne nadziramo aktivno in nismo odgovorni za vsebino znotraj foruma. Strinjate se tudi, da ne boste škodovali forumu in njegovemu lastniku in stranem povezanim s tem spletnim forumom.

Ko se registrirate imate možnost, izbire uporabniškega imena. S tem uporabniškim računom se boste registrirali in se strinjate, da ne boste izdajali vašega gesla drugim osebam (razen administratorju). Prav tako ne boste NIKOLI uporabljali uporabniškega računa druge osebe. Priporočamo vam tudi izbiro edinstvenega gesla, saj se tako zaščitite pred možnostjo zlorabe.

Po registraciji in prijavi na forumu, boste imeli možnost izpopolniti profil. Vaša odgovornost je, da predstavite točne podatke. Vse podatke za katere osebje foruma smatra, da niso pravilni ali so vulgarni, lahko odstrani, s ali brez predhodnega opozorila.

Upravitelj strani in pooblaščeni administratorji in moderatorji si pridržujejo pravico, da vam kadarkoli, trajno ali začasno, delno ali popolno, preprečijo dostop do forumov (lahko o tem obvestijo tudi vašega ponudnika interneta). Strinjate se, da ima administrator, upravitelj ali moderator tega foruma pravico odstraniti, popraviti, premakniti ali zapreti katerokoli temo, ko se mu zdi to potrebno. Kot uporabnik se strinjate, da se vsi podatki, ki ste jih vpisali shranijo v bazo podatkov. Podatki ne bodo posredovani tretji strani brez vaše privolitve upravitelju strani. Razen v primeru uradne pritožbe ali pravnega postopka, do katerega bi prišlo zaradi situacije na forumu. Upravitelj, administratorji in moderatorji ne prevzemajo odgovornosti za morebitni poskus vdora v bazo, ki bi ogrozil te podatke.

Z vsakim sporočilom se zabeleži vaš IP naslov, v primeru, da vam je potrebno preprečiti dostop do foruma ali obvestiti vašega internetnega ponudnika. To se stori samo pri hujših kršitvah tega sporazuma. Forum ustvari piškotek, ki vsebuje uporabniško ime in geslo. Uporablja se samo za vašo prijavo in odjavo. Program na vaš računalnik ne pošilja nobenih drugih informacij in datotek. Vse informacije pridobljene na ta način, bodo uporabljene le za vašo uporabo spletne strani in foruma Zverinice.

Na forumu Zverinice ni dovoljena objava oglasov ali povezav do oglasov kjer se prodajajo dihurji, razen v podforumu Prodam, kjer pa veljajo za objavo oglasov določena pravila.

Pravno obvestilo lahko upravljalci portala zverinice.com kadarkoli in brez obrazložitve spremenijo in je za uporabnike zavezujoče v vsakokratni spremenjeni obliki.

Ti pogoji uporabe stopajo v veljavo v veljavo 28. 11. 2011 in veljajo do preklica, oz. do spremembe.