ZASEBNOST IN VAROVANJE PODATKOV

V skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov, se upravljalec spletne strani (društvo Zverinice, v nadaljevanju upravljalec) zavezuje, da bo pridobljene osebne podatke varoval in preprečil kakršnokoli nepooblaščeno dostopanje, razkrivanje, spreminjanje in posredovanje osebnih podatkov.

MLADOLETNE OSEBE

Spletno mesto Zverinice.com priporoča vsem staršem in skrbnikom, da poučijo in seznanijo svoje otroke o varnem in odgovornem ravnanja z osebnimi podatki na spletu. Mladoletniki naj ne posredujejo kakršnih koli osebnih podatkov brez dovoljenja staršev ali skrbnikov. Naše spletno mesto ne bo nikoli zavestno zbirala osebnih podatkov  mladoletnih oseb ali jih kakor koli uporabila ali jih razkrila tretji stranki brez njihovega dovoljenja.

PIŠKOTKI
Za pravilno delovanje ter za izboljševanje uporabniške izkušnje, ta spletna stran uporablja PIŠKOTKE (majhno besedilno datoteko, ki se shrani na vaš računalnik). Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga uporablja uporabnik – ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči. Piškotke lahko z določenimi nastavitvami brišemo, izključujemo oziroma jih pogojno uporabljamo. V osnovi so brskalniki nastavljeni tako, da piškotke sprejemajo, zavračajo pa nastavljanje piškotkov, ki ne izvirajo iz področja zapisanega v naslovni vrstici.
Za nadzor nad piškotki lahko vedno uporabite nastavitve brskalnika na vašem računalniku.

Piškotki so za nemoteno uporabo delov tega spletnega mesta (foruma) nujni, saj omogočajo delovanje nekaterih osnovnih funkcij, kot je npr. prijava na forum.
To spletno mesto uporabljajo piškotke za shranjevanje naslednjih podatkov: čas, ko ste se zadnjič prijavili, vaše uporabniško ime in geslo. Ti piškotki so shranjeni na vašem trdem disku. Njihov namen ni slediti vašim potezam, temveč zgolj povečati vaše zmožnosti za uporabo tega spletnega mesta.