Mi pooocasi napredujemo, smo toliko dalec, da Cili v 85 % primerov uboga, ce mu recem ne. Ce mu rece Aljosa, "ne sljivi" 0,5 %

... Se vedno sta precej dalec od meckabilnosti. Pupa se vedno umika, ko jo hoces prijet, se vedno je precej "trda" v narocju, ampak mogoce, da za malenkost manj. Cili si sicer precej bolj zeli stika s clovekom, ves cas hodi za mano in mi razlaga svoje poglede na svet, ampak nekega blaznega obuctka pac nima in ce se mu zdi, da kaj ni ok, ugrizne. Pa zelo teriotrialen je. Bog ne daj, da cistim kletko, ali karkoli brskam po njej, ce je zraven (kar je vecino casa).
Na sreco sta precej nora na pasto, tako da s podkupnino se da pa vse. Ko sta zunaj, ju je povsod polno in se mi zdi, da tudi par sekund skupaj nista tiho. Pri uporabi wc-ja sta zelo pridna, tako v kletki, kot zunaj nje.
Druge zivali - vajena sta mack in psov, ampak takih, ki jima dajo mir, oz. takih, ki se umaknejo, ko ona dva priletita mimo. Ce bi kdo kaj prav hudo rinil vanju, bi jih posteno skasiral. Spelo pustita na miru, ce sta ze prav zoprna (Cili predvsem), jima pove svoje,
ce jaz slucajno ne opazim, da ji tezita. Macki pa, kot receno, se raje umaknejo.
Primeren posvojitelj zaenkrat bi bil nekdo, ki ima izkusnje z dihurji (grizocimi), je pripravljen pokasirat kaksen posten ugriz in nima neke blazne zelje po cartanju dihurjev.

Aha, se to - 1x sta bila ze cepljena proti pasji kugi.
Čili

Pupa alias Bombica (se mi zdi, da je se kaksen gram dobila

v tolazbo mi je to, da res ni majhna ...)