zdravo.prosim za pomoc....spomladi, ko se je nasemu Maxu menjavala dlaka, sem videla, da mu na koncu repka ni zrasla tako lepa dlaka oz, da ima tam bolj redko ( ampak res samo konec repka). skozi poletje se je ta meja dvignila na cca. 4-5 cm. ni cisto gol ampak manj odlakan. z naso veterinarko sem se pogovarjala, kaj bi lahko bilo in tudi, ker veliko berem ta forum, sva nekako sumili na nadledvicno zlezo. dogovorili sva se za implantat, prej pa bi izmerili se, ce nima inzulinoma. no, potem sem brala tu na forumu, da tak repek ne pomeni nujno problema z zlezami, da je lahko tudi cist normalno pri menjavi dlake...Ani, nasi veterinarki (ki je mimogrede fenomenalna veterinarka

)sem potem rekla, kaj ce bi raje preverili, ce sploh rabimo implantat, preden mu ga damo.in je rekla, da se sicer da, so pa te preiskave strasno drage (110-130 eur). se bolj pa bi mi bilo grozno, ce bi ga po nepotrebnem mrcvarili...drugace je cist srecen dihur, igriv, je normalno, star je 3,5 let, kastriran in kmalu ga bo zdelalo zimsko spanje

Maja, kaj ti mislis? ali pa ce ima kdo drug izkusnje s tem?