Zbirčnost ja, poznamo mi to

Čimveč stvari probat, pa ne takoj obupat.
Najina Jalla ne je mesa, ne surovega, ne kuhanega, ne zmletega in kuhanega, ne pečenega (brez olja in začimb seveda), nikakršnega.... pa sem probavala tudi tako, da sem jo malo "posilila" z njim (beri porinila v gobček bolj na silo), pa je vedno izpljunila ven in bila potem še cela užaljena. Pa vem da bi bilo to zanje najboljše. Probavala sem vse možno, v mešalnik metala notri meso in namočene brikete, ji to potem še grela, da je blo bolj toplo (da ne govorim o tem kako mi je smrdela kuhinja po mokrih toplih briketih

),pa ni šans da bi jedla.
Ima pa zelooooo rada kunčjo paštetko od Power of Nature. To ji pripraviva tako, da iz konzerve vzameva večji kos paštetke, dava v posodico, pa čez malo vroče vode, potem pa se tisto "spasira" da se lepo pogreje z vodo. Gospodična teče čez celo stanovanje, tako da je na koncu še pred mano na mestu, kjer ima vedno posodico s pašteto. Pa na začetku ni hotele tudi tega jesti, smo prišli od tega da je najprej polizala dol s prstov, potem iz kuhinjske žličke, po kakšnih 10ih obrokih pa tudi iz posodice. Je pa sedaj tudi tunino paštetko od Power of Nature jedla, tako da sem skoraj ploskala ko jo je prvič

Brikete pa, Orijen ima najraje, pa ji jih mešam še z N&D in sedaj še z Naturea (nama je dala Maja za stestirat in so ji bile brikete zelo všeč, pa smo bili spet veseli

).
Sem pa zmetala tudi cel kup hrane v smeti, še posebej mokre, ker gospodična pa že ne bo jedla nekaj kar ji ne diši. Recimo tuno od Applawsa ni šans da je, isto piščanca ne. Pomoje je raje lačna, kot da bi jedla nekaj kar ni po njenem "okusu".
Ampak z malo vztrajnosti boste našli tudi kaj drugega kot samo eno vrsto briket, samo potrebno je poizkusit čimveč. Mi bomo tudi še kdaj probali s surovim mesom, mogoče se ji okus tudi kaj spremeni, pa ji bo všeč (ostajam optimistična

)
Torej obožujemo tole
http://www.kosovir.com/pon/344-pon-konzervice-kunec.html pa čezdalje bolj tudi tuno istega proizvajalca.
Pa srečno z navajanjem na raznovrstno hrano