Nisem vedela, kam to napisati, zato me prosim premaknite, če sem zgrešila...
Včeraj smo v drugo cepili našo Wini. Ko smo zvečer prispeli domov je Wni naredila takšen kakec kot je na prvi sliki. Malo me je zaskrbelo ampak sem si rekla, da počakam na naslednji dan kako bo. Danes okrog poldan je naredila še en kakec in ta je bil bolj kot nekakšna driska...je na drugi sliki. Jaz sem že zagnala preplah, da mora ta hip v ambulanto, fanta pa pravi, naj najprej sem na forum napišem, ker mogoče ni tako resno...čeprav se meni zdi že precej resno

Poleg tega je danes precej mirna in manj živahna ter precej spi. Ampak spet, že pri prvem cepljenju je bila naslednjih 3 -4 dni manj živahna, manj je jedla in zelo veliko spala. To se je potem popravilo v roku tedna dni in je bilo spet vse kot ponavadi ( to reakcijo po cepljenju sem včeraj na drugem cepljenju tudi veterinarju razložila, pa ni dal posebnega pomena, nič resnega).
Zdaj se je ponovilo isto: nič ne jé, veliko spi, izgleda utrujena in prav nič živahna, zraven tega pa ima še močno voden kakec

Prosim za pomoč!
Aja, pa še to, približno teden in pol dni nazaj smo jo začeli hraniti z mešanico Orien in TF, vsak dan dobi en pritisk Grizli lososovega olja, vsak dan dobi 2 -3 trakce priboljškov (raca) od Dr. Clauder's, učera je dobila še malo mlekca (polnomastnega, do sedaj z njim še nikoli težav).
Sva s fantom zdaj razglabljala, koliko priboljškov je zadnje dni dobila in sva nekako ugotovila, da je verjetno pojedla preveč paste...najin urnik se precej križa in vsakič, ko je eden od naju prišel domov, ji je dal nekaj paste. Računam na možnost, da jo je lahko na dan dobila tud 6 cm ali malo več...vem, sva ravnala precej neodgovorno!

Vseeno pa, morda kdo ve, kaj bi lahko bilo narobe z našo Wini?

Že vnaprej najlepša hvala, za odgovore!