No, smo ugotovili, da tudi S.plan ne gre v promet - kar se tiče

(ampak pri 3h mačkonih ni straha, da bo kaj ostalo

).
Ne vem, če sem se prav izrazila, da ne mara briketov... ampak ni najbolj navdušena... saj jih je (poje zelo malo, posodico ima vedno polno in tudi briketi so sveži, npr. zvečer in dopoldne jih menjam), ampak verjetno zato, ker je lačna in ji gre verjetno tudi bolj v rit sladkor (ne vem, sklepam)...
Naša hrana je pa bila: Ferret complete - že napisano, da ni najbolj kvalitetna, zato sem hotela preizkusit nekaj drugega, pa žal drugega kot Vitakraft-ove nisem dobila, potem pa sem kupila Ferret PRO... prve hrane nimam več, Vitakraftove mi je pa ostalo za kako pest in ko sem naredila kupčke s to in Ferret PRO, je zbirala Vitak., ko pa sem dodala Whiskas, je zbirala W.

Dobila je pa že tudi meso, purana ali piščanca, ne vem čist točno, prsi, pečene (brez soli, olja) in tudi surove... pa se je tudi bolj afnala okrog tega...

Imamo pa tudi pasto, Beapharovo, pojedel pa jo bo pes, ker jo nobena druga žival noče, še bojijo se je

(P.S.

tiste druge nimajo nikjer, kjer jaz iščem).
Prejle sem jo stehtala - 695g, stara pa je skoraj 5 mesecev... ko sem jo dobila (začetek septembra) je imela okrog 520g... meni se zdi to za mlado žival (pre)malo - to sklepam glede na to, da smo imeli doma že ogromno mladičkov, največ muck itd. in v do 6,7 mes. je vse ful opazno rastlo... Bučka se mi zdi pa že skozi drobčkena... pa rebrce se ji čutijo in okrog riti tudi malo

Obnaša se pa čisto enako že ves čas... je hiperaktivna, ful divja, pokrade vse "zokne", mamico tudi še vedno "kolje"

in tako dalje... vem da je vesela

in jo mamo ful lepo, ampak js bi rada da se malo poredi in zraste... ker ko gledam slikce od ostalih, so vsi take bunkice

Bučka pa je taka pretrgana

glista

Zaj sem se pa razpisala, a?