poseg je trajal priblizno enih pol ure. narejen je pod lokalno anestezijo ker je nas vet procenil da je mal rizicno inzulinomicnem dihurju ki ma dosti niszko razino glukoze in resno velik trebuh (ni znano ali je to posledica terapije ali pa neki drugega - jutri bova naredila UZV) rizicno davat ful anestezijo. tko je Jura dobil lokalno anestezijo, malt pasto v gobec in se super obnesel. dobil je 3 sive in injekcijo antibiotika. jutri greva na kontrolo sivov in se en antibiotik, ostalo terapijo (enih 7-10 antibioticnih injekcij ki joh boma davala vsak den) bova dobila takeout

- nesla jih bova domov in jih bom dajala jaz. mamo tukaj malo fotodokumentacije.
ta zadeva je zgledala ovak :

instalirala sva lezaljko ki sva jo dobila na poklon in prirocni wc narejen od poklopca kutije adidaski v transporter

nas prvi kavez ki sva ga kupila za Juro in njegovo sestrico Jurico pred 5 let sam uredila v oporaviliste

Jura ne sme koristit stenge in platforme enih 2 dni in je ta mali kavez idealen.

vet mu je "oblekel" rdeco carapico ampak jo je zelo kreativni Jura sezul na poto domov.
ko sam prisla s njim domov in ga vidla me skoro kap.
jedva sam nasla hanzaplaste in mu zakelila enega. ni bil srecen. sezul ga je za par ur.
pa sam mu dela novega. mam ih dovolj da se moremo gret take igrice

ovo sta sivi

bolnicarka Moogie precekirala je Jureka

bogi pogled (mrzi me ker taj hanzaplast ne more zet dol)