Zverinice - Društvo ljubiteljev dihurjev > Društveni čvek

Kako lahko pomagam? Kaj potrebujemo?

(1/2) > >>

maja01:
Glavni namen Društva Zverinice je (poleg tega, da združuje ljubitelje dihurjev), oskrba in pomoč dihurjev, ki so tega potrebni. Predvsem gre tukaj za živali, ki so iz takih ali drugačnih razlogov ostale brez doma. Večina od njih potrebuje vsaj osnovno oz. preventivno veterinarsko oskrbo - odprava parazitov, cepljenje, čipiranje in kastracijo, nekateri pa tudi precej bolj zahtevne posege ali zdravljenje. Spet drugi pridejo k začasnim skrbnikom zaradi težav s plašnostjo in/ali grizoči. V tem času so nameščeni pri začasnih skrbnikih, kjer jim nudimo kvalitetno hrano, veterinarsko oskrbo, jih imamo radi in zanje skrbimo enako kot za svoje živali. Večini po nekaj časa uspemo najti stalne domove. Nekateri od njih pa bodo pri trenutnih skrbnikih ostali do konca življenja. Ker pa so stroški oskrbe, predvsem veterinarske, lahko zelo visoki, bomo veseli vsakršne finančne ali materialne pomoči.

Finančno nam lahko pomagate s prostovoljnimi prispevki (fizične osebe), sponzorstvi oz. donacijami (podjetja) ali nakupom naših izdelkov (majice, nalepke, koledarji, priponke…). Prostovoljne prispevke in donacije lahko nakažete na naš transakcijski račun SI56 1914 0500 8678 066 (Deželna banka Slovenije d.d.), ali oddate v temu namenjene skrinjice na prireditvah na katerih sodelujemo s stojnico.

Materialno nam lahko pomagate z donacijo predmetov za srečelov oz. dobrodelne licitacije (ni nujno, da so predmeti kakorkoli vsebinsko povezani z dihurji). Vedno pa nam prav pridejo tudi:
- kvalitetna briketirana hrana (Power of Nature – Natural Cat, Orijen Cat, Acana Cat, Totally Ferret, Applaws, …),
- plenične/posteljne podloge (najraje 60 x 90 cm)
- posip za wc,
- kletke, posodice, igrače, …
za dihurje, ki so v oskrbi naših članov.

Veseli bi bili tudi sponzorstev pri izvedbi naših projektov, predvsem pri izdaji informativnih in promocijskih tiskanih materialov.

maja01:
Hvala Janezu in Lari ter Greyu za darilne pakete.  :thnx:

mirjana:
Podloge odposlane,danes poštar prinese paket
lep pozdrav

Jana:
Že vnaprej hvala!  :thnx: :roze:

maja01:
Me je zgresil, popoldan grem dvignit paket. Hvala!

Pozabila napisat ... :embarassed: Hvala Janezu in Lari za priponke.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Sitemap 
Go to full version