O dihurjih > Nega

Kopanje

(1/30) > >>

Bina:
takole smo se pa takoj prvi dan skopali, ker smo res smrdeli in ja majči rekla da se lahko skopamo  :yes:


 :blik: :scared: :huh: NiČ JASNO


HEVP!!!! :agh: :agh:


Ti šment, kako bi lahko VEN pobegnil?!?! :angry:Hvala bogu da je konec!

Ko je naslednjič slišal tečt vodo je pobegnil.... Ko pa je ugotovil da na tem ni nič slabega, ga komaj spravim iz kopalnice.... če se ne zapreva notri ko se tuširava, se takoj tušira z nama :evilgrin: in GRIZE NOGE!!!! :jupi:

PilotGirl:
Pa se ti ne boji tuška? Mojo Galo je blazn strah, ko pa pade notri račka, je pa konc zanimanja za tuš ;) Sicer spoštujem njen strrah tako, da več ne tuširam. Sem pa si nabavila plastično cevko, tako, da hodi ven in notri preko cevke in smo nakonc vsi mokri z mano vret :)

maja01:
To je cisto odvisno od posameznega dihurja. Od mojih Tidra dobi :agh: tak pogled, ko se tus odpre, Tito zdrvi pod vodo in bolj kot je moker bolj fajn je, Trinity in Taz sta icer navduseni nad vodo, ampak vseeno nista taki vidri kot Tito.

PilotGirl:
A ha potem je to čisto normalno. No ker naša je neki časa gledala vodo  :agh:, dobila račko je vidla, da je voda neki super, sploh, ko se raca prevrača. Pr tušu sve pa še vedno  :agh:
Medtem, ko Buda nor na vodo, sploh, ko porabim kanglico za zalivanje rož :) in lovi tosto vodo :)

Sej pravim, ko se igram v vodi z njima, sem še jaz skopana :)

Še nekaj me zanima, koliko na točite vode v banjo oz. posodo?  Moj Buda bi rad kar nekaj tauhal. Jaz ne vem kaj mu je, pa mam nisko vodo, tako, da ne mora plavati, tako kot je na tej slikci od Bine.

maja01:
Daj mu vode kolikor hoces. Saj znajo plavati.

Tukaj je en super clalncic o pocitnicah v hisi z bazenom.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Sitemap 
Go to full version