O dihurjih > Nega

Furminator

(1/19) > >>

maja01:
Taz je bejba  :evilgrin:

Dlaka se pri vecini zamenja dosti hitro, imas pa kaksen teden do 14 dni obcutek, kot da se usuva novoletna jelka ...  :)


--- Citat: PilotGirl - petek 12 september, 2008, 23:25:54 23:25 ---Se je že kaj probalo tisto čudo za česanje Furminator?

--- End quote ---

Furminatorja se nismo sprobali, ravno danes sem videla, da ga v spletni trgovini pasje mesto imajo, ampka meni se zdi malo drag. Moram ugotovit kaj naj bi bila neka cenejsa, evropska (identicna) razlicica in kdaj bo to dobavljivo. Ce ne bo v nekem doglednem casu, se lahko potem spet zmenimo za skupinski nakup, ce bo se kdo zainteresiran.

PilotGirl:
Sorry, ker sem jo prekrstila, moja napača ;)

No pol pa hitro zamenjajo dlakce, sem mislila, da to kar menja pa menja pa kr noče zamenjat.

Ja no če boš naročila, me vključi, ker se mi res neumno zdi toliko preplačevati sloveskim trgovcem, ne vem kaj so tok usekneni na priporočene cene, zakaj niso sposobni ceneje zrihtat, če okoli pri sosedah dobiš določene zadeve ceneje. Me kar to zjezi! :angry:

maja01:
Evo, cudo od Furminatorja:
http://www.furminator.com/

Zadeva resno deluje tako, kot je prikazana na slikcah in linkih.

Dobi se jo v spletni trgovini Pasje mesto. Ni pa najbolj poceni. Pred casom smo se na drugem forumu menili za skupinsko narocilo iz Amerike, kjer je bila cena bisveno nizja, pa nam narocila potem ni uspelo realizirat. Nimam pojma v cem je bil problem, poskusili smo veckrat in z vecimi razlicnimi karticami, pa je bilo narocilo sprva sprejeto in potem vsakokrat zavrnjeno bojda zaradi neveljavne kartice (s katero smo v tem casu drugod brez tezav kupovali).

Skratka. Jaz sem imela ravno 10 minut casa prevec in malo srece, pa sem dva (enega za dihurje, drugega za Spelo) kupila na nemskem e-bayu ... Tamalega za 16,5, srednjega pa 18,5 evrov + postnina za vsakega priblizno 5 evrov. Kar je manj od cene za srednjega pri nas.  :P

Samo toliko, da ko boste narocali, name ni treba vec racunat ... Ce boste pa organizirali kaksen skupinski nakup, pa vseeno javite, ker imam nekaj interesentov "na zalogi".


mashy:
zadeva zgleda fino. A je preizkušeno dobra? Ker če pomaga, in če ni preveč boleča za dihurje, potem se mi zdi, da je vredna svojega denarja...

PilotGirl:
Jaz sem še vedno zainteresirana za naročilo. Če ne bo kdo začel s skupinskim nakupom, se bom jaz ponudila, drugače bom pa tudi jaz šla veselo na delo po ebay-ju brskati.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Sitemap 
Go to full version