O dihurjih > Razno o dihurjih

Potovanje z letalom

(1/2) > >>

SandraJaz:
A mogoče kdo ve če je pametno dihurje prevažati z letalom?  :think: Seveda mislim v kabini in ne v prtljažniku. Vem da je za vsaka žival šok (zaradi pritiska, hrupa itd.), ampak prav za dihurje nisem nikjer zasledila.

maja01:
Morala se bos pozanimati pri konkretni letalski druzbi s katero zelis potovati, saj ima vsaka svoja pravila. Zal so tiste, ki dihurja dovoljujejo v kabini med redkimi. Vecina, ce jih sploh dovolijo, jih da v prtljazni del, ki je namenjen prevozu zivali (naj bi bil ta del malo bolje izoliran kot tisti za kovcke).

SandraJaz:
Vem, da je odvisno od letalske družbe (delam v eni  :)) Adria recimo sploh ne dovoli prevoz dihurjev. Me je zanimalo če že kdo ima takšne izkušnje, ker če bi mi se kakšna možnost odprla, bi se mal bala da se jima kaj ne zgodi. Mogoče mal preveč skrbim (isto ko mama, ki ne pusti otrokom se igrat na pesku, da ne dobijo pesek v oči)  :cheese:.  Vem da mačkam, psom, zajcev, hrčkom in kozam ni ničesar :)

Masa:
Ja, jaz sem z dihurjem letela, mislim da trikrat. Enkrat je bil na Adriinem letu celo v kabini, v ostalih primerih v prtljaznem prostoru. Dobil je pomirjevalo in pot prespal.

SandraJaz:
Super Maša, hvala. Jaz sem leto pa pol nazaj na Adrii vprašala in so mi rekli, da ni mogoče. No zdaj pa očitno lahko. Odlično.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Sitemap 
Go to full version