O dihurjih > Oprema in namestitev

Tla v sobi

(1/4) > >>

JOYride:
Ker pripravljam sobo za dihurčke, me zanima kakšna tla jim bolj odgovarjajo. Klasičen parket ali bolj kakšen tepih?

maja01:
Ce bo prav in samo za dihurje, potem ploscice (to bi bila moja izbira) ali topli pod, oz. neka druga podloga iz umetne mase (pri kateri morajo biti vogalni deli res dobro zalepljeni sicer bos cez nekaj casa se enkrat lepil ...).
Tepih bos zelo tezko = nemogoce ocistil, ze samih dlak, kaj sele urina/iztrebkov. Podobno vlja za parket, dlake tam sicer niso problem, ampak se ob konstantnem "falivanju" wcja poskoduje. In ce na novo delas sobo samo za dihurje, ga je skoda.

maja01:
Logicno, na oboje potem lahko das kaksen tepih (v smislu krpar) ali kaksno drugo "cunjasto" zadevo, ki jo lahko peres, oz. menjas.

JOYride:
Parket pač bo. Mislil sem samo če bi čez selo sobo položil povrh še itison ali kakor koli se že temu reče. Topli pod pač, ja. Kot prvo da se malo zaščiti paket in verjetno bi tudi živalim bolj odgovarjala mehkejša podlaga kot gladek parket...

Bina:
Bolj morate biti pozorni na to, da se da lepo ocistiti zadeva.... Sicer lazje divjajo po itisonu/tepihu ali podobnih zadevah, samo je to res nemogoce cistiti.... Parket oz. lak, pa kot je ze Maja01 napisala, se poskoduje....

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Sitemap 
Go to full version