Oglasi > Oddam žival

Nemška ovčarja Rex in Urna

(1/2) > >>

smile:
Rex (samec) in Urna (samica) sta čistokrvna nemška ovčarja (imata rodovnik), stara okoli dve leti. Oddajata se zaradi smrti lastnika, sorodniki pa imajo že preveč živali in enostavno ne bi zneslo. Psa do sedaj živela v hiši z ogromnim, ograjenim vrtom (ta je pogoj tudi pri novih lastnikih, v upoštev nikakor ne prideta pesjak in veriga!). Kako se razmeta z ostalimi živalmi ne vem, do ljudi sta zelo prijazna, tudi z otroci ni bilo problemov. Sta bolj plašne sorte, ampak vseeno zelo radovedna. Priporočena bi bila kakšna pasja šola (zaradi socializacije), oddajata pa se izključno izkušenim lastnikom psov!
Glede na to, da sta že celo življenje skupaj in zelo navajena drug na drugega, je želja, da gresta v nov dom skupaj!

Na slikah je Rex tisti, ki nosi ovratnico.

P.S: Se opravičujem, ker tole ni napisano čisto po pravilih. Sem namreč le posrednica tegale, po PM-ju bom dala kontaktno številko (sorodniki ne želijo, da objavljam številko zraven) kjer lahko izveste več informacij. Psa bi res rabila nov dom čim hitreje.
Kljub temu, da tale oglas ni po pravilih bi prosila, če lahko tole delite. Pred posvojitvijo bo tud opravljen intervju z vsemi potencialnimi lastniki. Noben od nas noče, da psa prideta v napačne roke.

smile:
Rex:

Urna:Skupaj:

maja01:
Glede na to, da sta psa rodovniška, toplo priporočam, da za pomoč prosite tudi njun(eg)a vzreditelja.

Srečno kužka ...

smile:
Sem to že jest rekla in upam, da so naredl to!

Škoda da ni več časa, placa in denarja. Men se tok dopadeta.

dihurčica:
Kako sta čudovita. Upam, da čimprej najdeta nov dom.  :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Sitemap 
Go to full version