O dihurjih > Nalezljive bolezni, cepljenja

Gripa - kasljanje, kihanje, ...

<< < (3/9) > >>

maja01:
Ni za kaj. Moja stevilka je 040 395 995.

Pozdravite se.
m.

furi:
ojla
 Jaz sem prebolele novoletno gripo Pablo pa je danes začel kašljati in kihati. In to tako da ne neha in neha. Ko kihne vse pošprica od sline. Tudi solzne oči ima. Temperaturo pa ne vem kako naj zmerim. Nekaj časa sem držala termometer pod pazdušno gubo in je pokazalo 35,7, vendar ni dal miru .Ali mu lahko zmerim temperaturo v ritki?
Jutri popoldan grem z njim k veterinarju vi pa mi prosim napišite kako naj doma omilim kašlanje in kihanje
Zelo se mi smili, ker ne vem kako naj pomagam.

Jasmina

Majci_1:
v ritki mu zmeri  :cheese:

maja01:
Temperatura se zivalim meri rektalno.

Je kdo od vas doma v zadnjem casu imel gripo ali kaksno drugo prehladno obolenje? Ce boste hodili do veterinarja, prej poklici, se naroci in jih opozori, da ima dihur znake gripe. Dihurja loci (to pomeni vsak v svoji sobi) in z bolanim dihurjem naj rokuje samo eden od vaju, toliko kot je nujno. Pri tem je fino, ce nosis zascitno masko, priporoca se tudi rokvice, ampak jaz ti jih ne bom, ker se zna zgoditi, da bos zaradiu njih fasala ugriz, tudi, ce sicer dihur ne grize, se pa vsekakor po rokovanju z njim temeljito umij in razkuzi. In preberi tole.

urša:
No, Rudy še kar kiha in to takšne rafalne kihce :scared:, je pa že boljši kot včeraj. Ampak samo, ko je pokonci. Spi pa zelo mirno :pinch:. Je z apetitom, pije veliko, veliko pa tudi spi. Pa tudi šibne že čez stanovanje, včeraj pa je bil bolj na easy. Včeraj nisem imela sreče z ambulanto, se greva  jutri pokazat :+:, za vsak slučaj. Je zanimivo - najprej sem imela gripo jaz (ni bila potrjena, ampak je na koncu izvenelo kot gripa podobna pandemski, ker je pač ne testirajo) -  in sem ležala 25 dni, pa je ni dobil. Pred Božičem je zbolel sin in en teden za njim še Rudy :ill:. Takole je pa včeraj zgledal naš utrujeni bolniček, ki se je kar prestavljal iz enega ležišča na drugo.

P.s.
Zapakiral se je sam!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Sitemap 
Go to full version