Kosovir, zavod za oskrbo in pomoč živalim ter osveščanje > Živali v naši oskrbi

Bela dihurčica Keyla

(1/16) > >>

pridna:
Keyla je cca pet let stara samička, kastrirana, mikročipirana in tretirana proti parazitom. Kar se rokovanja tiče ni zahtevna, tako kot večina živali potrebuje le nekaj časa, da se navadi nove osebe. Ko se udomači, se razvije v navihano in živahno dihurčico, ki včasih kar malo preveč vztrajno zahteva pozornost. Združevanje z drugim dihurjem pa bi lahko bilo zahtevnejša naloga (čeprav ne nemogoča), odvisna od vztrajnosti in pripravljenosti posvojitelja ter seveda drugega dihurja.

Do sedaj je skupaj svojimi sostanovalci zamenjala nekaj domov, kjer je bila vedno odveč. Resno ji čim prej privoščim dom, kjer bo dejansko zaželjena in ne samo do prvih težav s šolo, službo, fantom, vremenom, karkoli-pač-že.

Kontakt: Zavod Kosovir 040 395 995.

maja01:
Se en dodatek, pri pridni nima tezav z uporabo wc-ja - ne v in ne izven kletke. V kletki se (oba/oz. se ne da tocno dolociti kdo) pokaka in polula pred wc, ko se jima/mu zazdi, da je wc prepoln. Ne kakata namrec na kupcek, ampak se pomikata naprej, da sta vedno na svezem pesku (upam, da sem razumljivo napisala).

pridna:
Tkole to zgleda:

pridna:
Ah, prehitro poslala  :supid: - torej takole zgleda (zanju) umazan wc. Sicer mislim, da bi se v tej situaciji še vedno potrudila in poiskala košček čistega peska, drugače pa bi pač pustila (oz ne vem kateri od njiju) kakec ob wcju.

Kar se pa tiče čistoče po stanovanju, sta seveda rabila nekaj dni, da smo se (vsi) naučili, kje so wc-ji, in da sem jst ugotovila, da ima Kai včasih težavo splezat v wc in zato potrebuje enostavnejši dostop (plenična podloga).

*Tasha*:
kok je simpatična :buw: držim pesti da tudi ona najde svoj stalni domek

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Sitemap 
Go to full version