O dihurjih > Prehrana

Kaj so danes jedli?

(1/17) > >>

Masa:
Kraden idejo z drugega foruma. (Ideje za popestritev dnevnega menija  :fiii: )
Kaj so vasi dihurji danes jedli?  :)


Moji dobijo glavno hrano zvecer.
Danes so dobili vsak svojo srednje veliko mis in enodnevnega piscancka. Cez dan so imeli kose posusene jagnjetine in suhe piscancje vratove.

Vceraj so dobili jagnjetino z rebri (v upanju, da bodo malo zaposleni z glodanjem in obiranjem ampak je ideja klavrno propadla) in na njihovo veliko veselje tudi tri pesti briketov  :rolleyes:

Andja:
Šiš je dobil danes koščke piščančka v vroči vodi s kapljico bučnega olja (njegova najljubša juhica) :drool:

Lahko pa tudi jutrišnji meni izdam: žlička Hillsove konzervice (najraje imamo govedino), raztopljena v vroči vodi, z dodatkom bučnega/oljčnega olja. Midva ne jeva prav veliko paste, pa zato skoraj vsak dan dobi čisto čisto majhno količino oljčka.

Petya:
Mi danes jemo brikete, jutri brikete, pojutrišnjem spet brikete itd., vmes malo pastice.
Zbirčni/tečni dihur ne mara nič drugega :). Ampak tole s koščki v vodi + olje bom pa dala en dan na jedilnik :)

albin:
Božo je danes jedel piščančjo bederco :omnom: in brikete. Meso mu narežem na majhne koščke, ker si drugače baraba mala vse skrije v mojo posteljo  :girly: .

Anja:
Ah jas sem vceraj skuhala piscancjo perutnicko, pa narezala na koscke pa malo zalila z toplo vodo (tisto v kateri se je meso kuhalo) ... Akuma je pojedel par kosckov, Kami enega pa je to bilo to ... pa lih za njo sem to sla delat, ker sem misla da bo to boljse za njen zelodcek. Drugace, pa danes popoldan dobita spet racjo zupico z ad pasteto, to vsaj jesta oba ... Oooh kak bi bila vesela da bi jedla miske pa piscancke...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Sitemap 
Go to full version