O dihurjih > Prehrana

Kaj so danes jedli?

<< < (2/17) > >>

maja01:
Moji bodo danes na piscancu, mislim, da so bedra in vrat.
Predvsem moram poskusiti kako sta z mesom Rizzla (bojda ga ne je) in Betko, ki pa, kot je videti, ne je briketov. Vsaj ne kvalitetnih. Vceraj sem potem poskusila se z vsemi vrstami priboljskov, ki jih imam doma in je na tiste iz posusenega mesa kar "padel".
Kunice danes dobijo vsaka svojo (mrtvo) mis.
Vsi imajo ves cas na voljo tudi brikete, trenutno mesanico PON, N&D in Orijena.

blyss:
Naša dva sta pa danes jedla pečeno postrv, včeraj pečenega bederčka, jutri bodo pa že prišla posebej naročena prepeličja jajčka v mercatorju, vmes a Totallyferret.

maja01:
Saj mesa jim drugace ni treba pect in kuhat. Brez tezav dobijo surovo.

Grizli:
Briketi (TF+Orijen+PON), pastica in sušeni piščančji trakovi za tiste ki to jedo, jutri pa bo kr svež mesek (najverjetneje piščančja prsa) in briketi kot vsak dan na voljo v neomejenih količinah, ... se moram spomnit vzet kako hillsovo konzervico, da vidim če bosta Bamboos in Spoon zagrabla, ker Grizlija lahko utapljam v mehki hrani ampak je ne bo jedel ... trma dihurska! :wall:

klawdyy:
Pri nas smo pa danes imeli na jedilniku piščanca(bedra+srcek+ledvicka) in brikete. No, če sem bolj natančna je Tori imela na jedilniku meso, ker se ji kar trga, ko ga zagleda :drool:, Binč je bil pa lepo na briketih.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Sitemap 
Go to full version