Kako lahko pomagam > Izdelki Društva Zverinice

Unikatne visečke

(1/2) > >>

Jana:
Na voljo so še tri unikatne visečke za dihurje. Visečke so izdelane iz umetnega usnja, velikosti 38x38cm in imajo na strani zadrgo, da lahko poljubno vstavite polnilo. Imajo tudi bleščeč detajl v obliki srčka. Visečke so ročno delo članice našega društva.

Cena posamezne visečke je 20eur, izkupiček pa bo namenjen oskrbi brezdomnim dihurjem.
klawdyy:
A je še kakšna tale visečka na voljo?

maja01:
Ja, se tele tri, ki so na sliki.

So pa res zelo prakticne, jaz mojo uporabljam za tri male posasti, ki med razgrajanjem po kletki obcasno skocijo kam kamor ni treba in potem to raznosijo naokorg. Tui na visecko. in se zgodi, da moram kletko prati vsak dan (celo, z mrezo vred) in seveda tudi visecko. Tole pa precej enostavno obrises in je cista. Pa se precej trpezne so.

klawdyy:
U potem bi bilo pa tole ravno za k nam, ker se zelo pogosto dogaja, da kdo stopi kam kamor ne bi bilo treba(WC) in je potem nujno potrebno pranje vsega. Če imam veliko srečo gresta pa s svojimi izjemno čistimi tacami še na posteljo in potem lahko en dan samo vso postelnjino peremo  :P Drugače bi pa mi imeli modro, se mi zdi, da je še najmanj občutljiva. Kakšen pa je sedaj postopek, da pridem do te visečke?

Tilen:
Pa se nic ne bojite,da bi tisti srcek dihur pojedel  :think:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Sitemap 
Go to full version