O dihurjih > Vedenje, vzgoja in socializacija

Oglašanje

(1/10) > >>

Bina:

--- Citat: R4 - ponedeljek 06 oktober, 2008, 18:53:47 18:53 ---ha, ha, ha, to je pa tko kot nas Fracko ... za vsak malenkost se pritozuje, brunda, gaga,...
Ampak dokler ne krici (ko se res ustrasi ali ga mocno zaboli) sploh ni panike. Se bosta pocasi navadila eden na drugega kaj je ok in kaj ni in on bo scasoma malo manj "tecnaril".
Pa ko zacne, ga poskusaj malo zamotiti z igro ali pasto, da se navadi mogoce.

--- End quote ---

Saj ne morem verjet  :blik: Sašo sploh ne spusti nobenega drugega zvoka iz sebe kot mogoče kdaj kako "gaganje" pa enkrat je siknil in se "zadrl", drugače pa kar naprej dela khe, khe, khe, khe   ROTFL :drool:

Je prav smešen :dizzy:

R4:
Ja, so si prav razlicni.
Pri nas je Fricko "ta tihi"  :ferret: ... se ko ga kaj boli, komaj da da kak glas od sebe. Gaganja ali pogovarjanja pa nic.

Zato pa vse nadoknadi Fracko, ta je pa bolj glasen. Zelo hitro se oglasa, ce mu kaj ni prav, ko se igra gaga in brunda, ko mu kaj ni prav, se pogovarja ... pa ko ga kaj "taknes", ko ena velika cmera mila jera, da se mu mors kr nasmejat  :cheese:, ceprav on misli kako je ubogi. Pravi malo tepko.

Jana:
Moja Nike je očitno zelo zgovorna. Ogromno "gaga" in tudi piha kadar uveljavlja svoje. :evilgrin: Willy-ja pa "gagati" še nisem slišala, piha pa ponavadi kadar mu Nike ne da miru. Ali pa če mu čistim ušeska pa ni ravno pri volji. LOL Najbolj smešno pri njem je pa to, da ko se recimo upira, ko mu hočem postriči krempeljčke in ga jaz močno držim, po določenem času obupa in zavzdihne. ROTFL

bibika20:
Ja meni so res najboljši, ko postanejo med igro utrujeni in se med tekom kar naenkrat ustavijo, naredijo palačinko iz sebe in zavzdihneje (kot, da bi bil človek) ROTFL LOL.
Buba je tudi nenormalno vokalna... K sreči ne cvili in tuli (ne več...Bilo je ene par dni in je minilo... :think:). Med igro nenormalno gaga in tudi ko spozna kakega novega dihurja ter seveda, ko se igra z Bonijem! Prve dni ko sem jo dobila sem bila presenečena koliko se ta mala oglaša! Samo obrnu si se k njej in jo pogledu in je že začela svoje samospeve... ROTFL LOL Kaj je bilo šele, ko sem jo spustila ven... Sedaj se je malo umirila ampak je vseeno bolj vokalna kot Boni (nisem ga še slišala zares pihati, gaga pa samo med igro...) Čeprav ko se je gonil je bil tako smešen... Zbudilo te je njegovo gaganje, ko je delal jutranji obhod sobe (markiranje seveda!)... Tako pa še nisem slišala nobenega drugega dihurja gagati in mi je prav žal da ga nismo posneli LOL.
Tako se pa splošči kot palačinka in zavzdihne: ;)

Jana:

--- Citat: bibika20 - ponedeljek 06 oktober, 2008, 20:46:22 20:46 ---
Tako se pa splošči kot palačinka in zavzdihne: ;)


--- End quote ---

Točno takole izgleda Nike!!!  ROTFL ROTFL

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Sitemap 
Go to full version