O dihurjih > Vedenje, vzgoja in socializacija

Znaki dominiranja?

(1/2) > >>

KatjaT:
Jaz pa sem kar tukaj novo temo odprla ker nisem najdla nikjer nič podobnega. Mi imamo sedaj pri nas doma 1 mesec naša dva smradkota Doctorja in Fifi Flancat, združena pa sta kak teden (oba sta kastrirana). Zunaj se imata lepo, se igrata umivata, skupaj jeta jajčko in račjo juhico (čeprav se že tu Fifi bolj umakne) in tudi v kletki skupaj spita. Opažam pa sedaj že kake 2, 3 dni, da zmeraj ko ju dam v kletko po igranju Docotor Fifi zagrabi za vrat in jo vleče čez 2 nadstropja za gubo na tla kletke, kot da bi jo hotel prisilit da mora tam spat kot on zmeraj spi. Prav rad to seveda počne takrat ko gresta komaj not in bi Fifi rada jedla, hudiček ji pa ne pusti (danes sem ga kar ven vzela in pustila Fifi da se v miru naje, pa še eno dodatno posodico za hrano sem dala not). Videla sem ga tudi da si vzame brikete v gobček in si jih vstran nosi. Fifi nič ne vrešči, nobeden ne spusti smradcev, le tu pa tam se sliši malo pihanja. Ali je možno da si on lasti hrano in je ne želi deliti s Fifi, ali ji pač samo daje na znanje kdo je šef? Moramo paziti posebej da bo dovolj jedla? Je sploh pametno da posegamo vmes, ali je bolje da pustimo da se zverinice same zmenijo kako in kaj?

Hvala v naprej za modre nasvete!  :thnx:

maja01:
Nic dramaticnega, se dostikrat dogaja. Pac on se ima za sefa in jo malo tretira kot svojo igracko. Ce ji kaj ne bi pasalo, bi ze povedala.

Brikete pa nosi iz sklede, ker jih po dihursko spravlja za hude case.

Skratka, nic ni treba pazit.

KatjaT:
Ooooo super Maja hvala ti  :thnx:, sem pomirjena da fant trpi samo za mačizmom!  ROTFL

Andja:
Tipi pač :rolleyes:

 LOOOL

KatjaT:
Ja, očitno misli da je frajer!  LOOOL Saj zdaj ravno gledam kako se igrata pa jo kar po dnevni sobi vleče za gubo, Fifi pa čist u izi gleda naokoli. ROTFL Saj ko ga ima pa dovolj pa začne pihat v njega pa mačo kar raje gre.  :fiii:  LOOOL

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Sitemap 
Go to full version