O dihurjih > Vedenje, vzgoja in socializacija

Posesivnost!!!!

(1/2) > >>

bibika20:
No zadnje kake dva tedna opažam pri Bubi, da je postala nenormalno posesivna....To se stopnjuje... Namreč zelo postane živčna če ji vzameš kako njeno igračo in kar napade tvojo roko.... Sej ok... Ni mi problem pustiti njene igrače pri miru... Problem nastane, ko si za svojo igračo prisvoji kak kos mojega oblačila ali kaj takega... (npr. moja pižama) In ko ji želim to nazaj vzeti kar napade in piha in če ji želim razširiti čeljust da spusti mojo pižamo kar  začne noro otresati z glavo in se nasplošno obnašati agresivno....
Ali ima kdo kake izkušnje s tem, ker bi jo res rada odvadila tega (in ne, guba za sedaj še ni imela učinka)... :/

maja01:
Mislim, da bo malo pomagala tudi kastracija ...
Sicer pa vsakic strogi ne - enako kot za vse zadeve.

bibika20:
Ja sej to tako ali tako.... Samo zanimivo mi je da z Bonijem ni bilo nikoli takih problemov... Mislim saj je bil kar posesiven, samo toliko pa ne nikoli.... Sem se pa tudi sama prestrašila, da je slučajno ne začenjajo že hormončki dajat.... Sicer drugih znakov nima.... Zdaj samo še čakamo na kastracijo....  :cheese:

Dubmaus.:
Aha, posesivni so pa lahko zelo, se mi zdi. Vlado zmeraj na začetku ko ga hecam z žogico teče za njo in jo na vsak način hoče dobit, ko pa je ne dobi pa takoj začne pihati in malo močneje grizti. Tako da nekaj očitno je na tem.. :think: Pa tudi če mu vzamem druge igrače - npr. plišastega kužka ali supergo (to je definitivno top igrača trenutno) popolnoma izgubi samokontrolo.

bibika20:
Ja sej taka posesivnost, ki jo ti opisuješ pri Vladimirju je nekako normalna... Tak je tudi Boni.... Ampak Buba je šla pa že čez mejo... Res.... Še jaz nisem mogla verjeti.... :scared: :agh: Še ko ji recimo hočem vzeti posodico za hrano, da ji dam svežo totalno skoči in začne paničariti, da ji ne vzamem kake igrače... Če pa se sploh približam polički kjer jih ima, me pa napade... Še preden ji sploh kaj vzamem.... :scared:
Tako, da zdaj lepo čakamo na kastracijo, ker se mi zdi, da imajo mogoče hormončki malo vloge že pri tem... Bomo videli....

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Sitemap 
Go to full version