O dihurjih > Reprodukcija

Nakup implantov

(1/8) > >>

maja01:
V roku 14 dni bomo narocali vecjo kolicino implantov. V planu je vzeti dva paketa po 5, ker je cena za pakiranje petih (286 EUR) nizja kot za paket v katerem sta dva (135) EUR. Zapisane cene so bile preverjene vceraj.
4je bodo uporabljeni za dihurje, ki so v nasi oskrbi (Kalo, Vladota, Viki in Reo), enga bom vzela jaz, enega bo vzela Ewa. Na razpolago torej ostanejo se stirje.
Cena posameznega implanta je 58 EUR + potni stroski (5,7 EUR/implant), skupaj 63,7 EUR. Ce se kdo javi, da jih gre dvignit spotoma, ko gre v Celovec po kaksnih drugih opravkih, bo cena na implant taka kot je, torej 58 EUR.

Interesente prosim, da se javijo v roku 14ih dni, gremo pa po sistemu kdor se prej javi, ima prednost ...

klawdyy:
Koliko časa pa je lahko en implant shranjen? Imam občutek, da ga bomo pri Panču kmalu rabili, ker enkrat markira potem drugič pa spet ne.

maja01:
Mislim, da bi moral biti rok uporabe (preden ga implantiras) vsaj kaksno leto. Naj pa nekdo, ki ima se zaprtega (Ewa?) preveri kaj pise na "olupku".

maja01:
Koncna cena na implant je 58 EUR (z vkljucenimi potnimi stroski, ki si jih bomo razdelili glede na st. implantov). Vzeli jih bomo 15, prosta sta zaenkrat se dva.
Iskat jih grem ali v petek ali pa zacetek naslednjega tedna. Ce je se kaksen interesent, naj se mi javi na ZS/mail/telefon. Enako velja, ce kdo potrebuje se kaj ...

lp, m.

smoki:
Pozdravljeni!

A ima morda kdo od vas kakšen implant odveč za odkup? Ali pa, če mi vsaj poveste kje v Avstriji točno kupujete implante.
Hvala.

Lp,
Nena

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Sitemap 
Go to full version