Forum Zverinice

Prosimo, da se prijavite or registrirate .

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino prijave
Napredno iskanje  

Novice:

Vse nove uporabnike naprošamo, da se najprej predstavijo v forumu O članih in upoštevajo pravila foruma.
Hitri vodnik za nove in bodoče lastnike
Društveni telefon: +386 70 775 734
Vabimo vas, da se nam pridružite v Facebook skupini Zverinice

Strani: [1]   Dol

Avtor Tema: Pravila Zverinskih foto natečajev na Facebook strani društva  (Prebrano 1861 krat)

0 Uporabnikov in 1 gost spremljajo to temo.

Jana

 • Glavni moderator
 • *****
 • Odjavljen Odjavljen
 • Komentarjev: 2.981
Pravila Zverinskih foto natečajev na Facebook strani društva
« : ponedeljek 20 maj, 2013, 18:12:29 18:12 »

- Zverinski Foto natečaji bodo potekali vsak mesec.

- Redni foto natečaj se bo začel 1. v mesecu in končal zadnji dan v istem mesecu. Izjema so posebni, tematskih natečaji, ki bodo potekali v krajšem ali daljšem časovnem obdobju in bodo razpisani ločeno.

- Teme mesečnih natečajev bodo objavljene tri dni pred začetkom natečaja.

- Fotografije bomo sprejemali od 1. v mesecu do 21. v mesecu (do 19h).

- Vse prispele fotografije bodo v roku treh dni po koncu pošiljanja objavljene v posebnem albumu na Facebook strani Društva Zverinice.

- Glasovanje bo trajalo do 30. v mesecu, razen pri izrednih/tematskih natečajih, kjer bodo pravila objavljena naknadno. Za fotografijo se glasuje tako, da se v izvirnem albumu (na strani Zverinice), klikne tipko "like".

- Zmagovalna fotografija bo tista, ki bo prejela največ všečkov. V kolikor bosta imeli dve ali več fotografij enako število všečkov, bo o zmagovalni fotografiji odločala komisija v sestavi izbranih članov društva. Zmagovalna fotografija bo objavljena v roku treh dni po koncu glasovanja.

- Zmagovalna fotografija, bo objavljena na Facebook portalu društva, na forumu Zverinice, ter na spletni strani društva Zverinice. Avtor zmagovalne fotografije bo prejel glavno nagrado, avtorja druge in tretje uvrščene fotografije pa bosta prejela tolažilno nagrado.


PRAVILA ZA SODELOVANJE:

 -> Fotografije s katerimi sodelujete, morajo biti vaše avtorsko delo oz. morate imeti dovoljenje avtorja za objavo.

 -> Vsak lahko sodeluje z največ eno fotografijo na posamezen natečaj. Z vsako fotografijo lahko posameznik sodeluje le na enem fotonatečaju.

 -> Fotografije ne smejo biti starejše od dveh let.

 -> Najmanjša velikost fotografije naj bo vsaj 1100px v širino oz. 1,2MB.

 -> Fotografije se pošlje pa elektronski pošti na naslov - fotonatecaji@zverinice.com. Fotografije se lahko pošlje med 1. in 21. (do 19h) v tekočem mesecu, razen ko je to drugače določeno.

 -> Sodelujoči mora ob pošiljanju fotografije navesti Ime in priimek, ime dihurčka (ali večih dihurčkov) na sliki in kratek opis (oz. naslov) fotografije.

 -> Sodelujoči avtorji fotografij se z udeležbo na natečaju strinjajo, da bo zmagovalna fotografija objavljena na spletni strani Zverinice.com, na forumu Zverinice in na FB strani društva Zverinice. Prav tako se sodelujoči strinjajo, da se vse poslane fotografije lahko uporabijo na spletni in FB strani društva Zverinice ter zavoda Kosovir in tudi v vseh drugih publikacijah društva. Organizatorja natečajev, društvo Zverinice in zavod Kosovir, pa se zavežeta, da bosta ob objavi fotografij vedno navedla avtorja posnetka.

 -> Če bodo kršena pravila (npr. objava fotografije, ki ni vaše avtorsko delo), bo fotografija izločena iz tekmovanja. Prav tako bodo izločene vse fotografije, ki ne bodo prispele v roku, bodo opremljene s pomankljivimi podatki ali bodo neprimerne kakovosti.
« Zadnja sprememba: ponedeljek 10 junij, 2013, 13:38:40 13:38 Jana »
Evidentirano
Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi; kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal.

bolha

 • zver
 • ****
 • Odjavljen Odjavljen
 • Komentarjev: 309
Odg: Pravila Zverinskih foto natečajev na Facebook strani društva
« Odgovor #1 : ponedeljek 20 maj, 2013, 20:04:57 20:04 »

Živjo :)
Mi se zelooo radi fotkamo, ampak jaz nimam FB. A boste tudi na forumu objavili teme natečaja in ali lahko sodelujemo tudi tisti brez FB profila?
Evidentirano
"What makes the desert beautiful," says the little prince, "is that somewhere it hides a well."

Jana

 • Glavni moderator
 • *****
 • Odjavljen Odjavljen
 • Komentarjev: 2.981
Odg: Pravila Zverinskih foto natečajev na Facebook strani društva
« Odgovor #2 : ponedeljek 20 maj, 2013, 21:42:31 21:42 »

Teme bodo objavljene tudi na forumu. Sodelujete lahko vsi, glasovanje pa bo potekalo samo na FB in o zmagovalcu bo odločalo število všečkov posamezne fotografije.
Evidentirano
Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi; kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal.
Strani: [1]   Gor