O dihurjih > Tujki, strupi, ...

Dihur pojedel tekstil!

(1/2) > >>

chincha:
Ko sem zjutraj šla spustiti Fedro sem videla le en kakec v njeni kletki, kar se mi je zdelo zelo čudno. Sedaj pa teka po stanovanju in vse zgleda vredu, a ko je šla na wc je očitno imela probleme in spustila le en zelo moker bobek... Ko sem šla temeljito pregledati njeno kletko, sem ugotovila, da je lumpa načela svojo visečko in pojedla 2 x 2 cm velik kos!

Sem klicala veterinarja, ki pa mi je rekel, da če se obnaša normalno je panika nepotrebna. Pa še vseeno se ne morem zadržati in me šravfa sedaj, ko se bojim, da ne bi bilo kaj narobe!

Kakšna ideja kaj naj naredim?

ursika_ursi:
Daj ji za jest kar precej paste proti kroglicam dlake v želodčku..

maja01:
Daj ji izdaten obrok omenjene paste ali vazelina in v naslednjih dneh opazuj (in porocaj) kaj se dogaja.
m.

chincha:
Sem ji že dala pastico. Sicer še vedno kot običajno živahno skače okoli, ampak ko je šla na wc, se je trikrat premislila, na katerega gre, nato pa le naredila lužico. Je že dve urici odkar je pojedla pasto - se mi zdi da bi morala že kaj učinka biti od pastice   :hm:
Sicer je prejšnja lastnica rekla, da Fedra rada je tekstil. Tako da sklepam, da se to ni zgodilo prvič, le da ona ni opazila, če je bil kater dihurček zaprt.

Ja, bom poročala, jutri bo pa tako ali tako nekaj časa pri veterinarju (zaradi hormonske inekcije).

aella:
Po mojem ni večje panike (če ni zaprta). Saj je tudi Tita pred kratkim požrla kar velik kos zelenega skaja - to je tisto zaradi česar sem mislila da ima ECE.. :embarassed:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Sitemap 
Go to full version