O dihurjih > Notranji organi

Dihurček bruha

(1/27) > >>

Majci_1:
Lp. Od moje prijateljice dihurček,Tay bruha, bruha ze 2 dni, danse je bil pri veterinarju, ki je rekel da ima vneto sluznico. Dobil je tri enekcije... Nekaj proti bruhanju,vnetju pa še nekaj... Kar točno nevem... ker me ni bilo zraven. Skrbi me ker mi prijateljica piše da ji še kar bruha, dobil je pa entibajotike in nekaj v prahu,Zelo me skrbi saj je malček iz mojega legla in je albino.
In prijateljica je vsa iz sebe.

P.S veterinar mu je dal tudi konzerve      hils s. In ji rekel naj mu to deva za jesti, dobila je pa ukoli 6 konzerv.

Bina:
Zakaj pa nisi javila ze pred 2 dnevoma tega?  :blik: Res vprasanje zakaj toliko bruha, samo sigurno to ne more bit v redu....  :/ :( Upam, da se cim prej ugotovi kaj je narobe in se pozdravi.... Drzimo pesti :yes: :mez:

Jana:
Upam, da ga je prijateljica peljala k veterinarju, ki ima z dihurčki izkušnje. :huh: Če ne gre na bolje, je možno, da veterinar ni postavil prave diagnoze oz. predpisal ustreznega zdravljenja. Jaz bi ga ponovno peljala k veterinarju oz. ga vsaj kontaktirala. Bruhanje, ki traja tako dolgo je že kar urgenten primer. :/

Konzerve, ki jih je dobila prijateljica, so verjetno Hill's a/d. To je podporna terapija pri okrevanju oz. splošni oslabelosti. Dihurčki jo običajno radi jedo. Če ne je sam, ga je potrebno prisilno hraniti in to na nekaj ur (3 ure). Več si lahko prebreš v temi o prehrani bolnega dihurja.

Držim pesti, da se dihurček čimprej pozdravi.

Dr.Pamet:
a zato ste šli po dihurja prej al kk?  :scared:

maja01:
Ce niso delali nikakrsne diagnostike (RTG ali UZ) je popolnoma nemogoce reci zakaj bruha, vzrokov je veliko in moznost, ki jo je obvezno potrebno izkljucit (in to pred nekaterimi terapijami in prisilnim dohranjevanjem), je tujek. Vsekakor dva dni bruhajoc dihur potrebuje urgentno obravnavo.
m.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Sitemap 
Go to full version