O dihurjih > Oprema in namestitev

Umetna svetloba

(1/5) > >>

Bina:
Ker se nisem nikjer zasledila, oz. se tudi ne spomnim da bi se kdaj o tem kaj pisalo ali "govorilo", me zanima kako na  :ferret: vpliva to, da prakticno ne vidi dnevne svetlobe :scared: :agh:

Naj pojasnim situacijo.... Zjutraj ko se zbudimo in spustimo Sashkota (ki je cez noc zaprt v kletki, zato da lahko spimo :supid: :rolleyes: ) je zdaj itak ze/se tema. Potem ga "zapreva" na hodnik in kopalnico (joj upam da razumete kaj mislim- na razpolago ima hodnik in kopalnico) kjer ni nobene naravne svetlobe in mu zato pustiva prizgano luc (varna zarnica). Ko pa prideva domov je pa spet ze tema :hm: tako da v bistvu cez teden ne bo videl dnevne svetlobe.... :think: :scared:

Masa:
Je mozno, da ga prestavis nekam, kjer je okno?
Midva imava smrduha v dnevni sobi in ker trenutno temno rata ze ob pol petih, imava v dnevni samo eno stensko luc prizgano, pa se ta je zasencena, tako da precej temno ostane in da imata cim bolj naraven ritem glede svetlobe. Vsaj upam, da ga imata no  :fiii:

Bina:
Eno okno je v spalnici, kjer ne more bit, ker je prevec sare (morava se naredit omaro), drugo okno je pa v kuhinji, ki je povezana z dnevno (ni vrat) tam ima tudi kletko, samo nocem da je cel dan zaprt v kletki :mez: :blik: :hm:

Trenutno pa razmisljam kaj bi lahko naredila, da bo volk sit in koza cela.... :think:

Sem ze tudi studirala, da bi prerezala vrata v spalnico na pol in pustila zg. polovico odprto, samo ne vem, ce se to da....? Ima kdo kaksne izkusnje s tem?

Masa:
Lahko namestis kos plexi med vrata - med okvir vrat, tako da je naprimer spalnica zaprta, ampak vseeno odprta?  :fiii:  upam, da si predstavljas kaj mislim?  :ashamed: :ashamed: :ashamed:

mashy:
Tudi midva sva imela podobno prilagojeno za  :ferret:. Vrata so bila odprta, na spodnji del pa sva dala med vrata desko, dovolj visoko, da je ni dihur mogel preskočiti. Malo je težko razložiti. Midva sva to vidla pri Wish, kako super ima prilagojeno za svoje  :ferret:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Sitemap 
Go to full version